...

Азербайджанская чихиртма

Азербайджанська чіхіртма, яку не слід плутати з однойменним грузинським супом. Якщо простіше сказати, чигирма – це яйце з куркою. Блюдо також готується з баранини, телятини.

1. Вийміть курку зі шкіри і наріжте великими шматочками: щиколотки, стегна, крила, грудки розріжте на 3 частини. Киньте курку в окріп і варіть 10-15 хвилин. За допомогою відвару зняти піну.

2. Цибулю нарізати соломкою. Налийте в сковороду рослинне масло і викладіть цибулю, посоліть, а потім поставте на вогонь і смажте на середньому вогні, постійно помішуючи, до золотистої скоринки. Під час сковороди додайте трохи розтопленого вершкового масла, щіпку куркуми і півлітра бульйону з курки.

0
    0
    Ваш кошик
    Ваш кошик порожнійПоверніться до замовлення
      Розрахуйте доставку
      Прокрутка до верху
      Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
      Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.